Wat is het?

Wat is de PronoKal® Methode??

De PronoKal® is een gepersonaliseerde methode voor gewichtsverlies onder toezicht van een arts en gebaseerd op een  Verschil met andere behandelingen. Het doel is niet alleen gewichtsverlies, maar ook het behoud van de verkregen resultaten op lange termijn. Om dit behoud te bereiken wordt ingezet op het aanleren van nieuwe eetgewoontes, de voortdurende steun van ons multidisciplinair team en het opvolgen van de patiënt, ook wanneer het vooropgestelde gewicht bereikt is. In de loop van de behandeling ondervindt de patiënt verschillende fysiologische veranderingen. Zijn basaal metabolisme neemt bijvoorbeeld toe, waardoor hij efficiënter calorieën verbrandt. Ook de insulinespiegel en de niveaus van andere hormonen die verband houden met gewichtscontrole, veranderen. Het zijn interne veranderingen die zich stabiliseren tijdens de tweede etappe. In combinatie met een nieuwe, gezondere levensstijl stellen zij de patiënt in staat om de behaalde resultaten te behouden.

Met de PronoKal® Methode verandert de patiënt zijn gewoontes en meet hij zich een gezondere levensstijl
aan.

Tijdens het volledige proces kan de patiënt rekenen op de steun van het Multidisciplinair team, bestaande uit artsen, voedingsdeskundigen, specialisten in lichaamsbeweging en experts in coaching (emotionele ondersteuning) zodat de patiënt zijn doelen kan behalen van gewichtsverlies, zowel op korte als lange termijn.

Uit de laatste resultaten van de ProKal Studie, blijkt dat de PronoKal® Methode leidt tot een efficiëntere gewichtsvermindering dan een caloriearm dieet:

Tabla comparativa de resultados de pérdida de peso entre la dieta Hipocalórica y el Método PronoKal

Ik kan niet wachten om gewicht te verliezen!

Stuur ons uw gegevens en we nemen contact op om u door te verwijzen naar de dichtstbijzijnde voorschrijvende PronoKal® arts.