R&D

Afbeelding onderzoeker met behulp van een microscoop Onze R&D-teams ontwikkelen producten met optimale nutritionele eigenschappen voor gewichtsverlies met de meest aangename smaken en texturen om de PronoKal® Methode zo gevarieerd en smaakvol mogelijk te kunnen volgen.

In tegenstelling tot andere bevatten de PronoKal® producten eiwitten van Hoge Biologische Waarde of Hoge Kwaliteit, dat betekent dat ze alle nodige aminozuren bevatten om te voldoen aan de noden van het lichaam en in de juiste hoeveelheid. Naast het gebruik van grondstoffen van hoge kwaliteit voldoen de PronoKal® producten ook aan de hoogste eisen wat betreft voedingskwaliteit en haar kwaliteitscontroles zijn internationaal erkend met het label van de ISO-normen.

De combinatie van de uitstekende kwaliteit van de grondstoffen met de strenge controle tijdens het productieproces garanderen de hoogste kwaliteit en veiligheid van de PronoKal® producten.

Ik kan niet wachten om gewicht te verliezen!

Stuur ons uw gegevens en we nemen contact op om u door te verwijzen naar de dichtstbijzijnde voorschrijvende PronoKal® arts.