PronoKal Group App: alle diensten van PronoKal Group in je broekzak

            

PronoKal Group stelt PronoKal Group App voor, de nieuwe app waarmee je snel en eenvoudig altijd en overal toegang hebt tot onze diensten.

PronoKal Group App biedt je heel wat interessante informatie en handige tools. Je hebt direct toegang tot onze diensten en komt alles te weten over onze behandelingen voor gewichtsverlies, zoals:

  • De calculator die je ideale gewicht berekent op basis van je huidige gewicht en lengte. Zo weet je meteen hoeveel kilo’s je kwijt moet en hoelang dat zal duren.

  • Doeltreffende oplossingen om gewicht te verliezen en een gezonde levensstijl te behouden, vanuit verschillende invalshoeken die elkaar aanvullen: medisch toezicht, voeding, lichaamsbeweging, coaching of psycho-emotionele ondersteuning.
  • Tips en instructies van onze specialisten. Zij vormen de pijlers van de methodes voor gewichtsverlies van PronoKal Group.

  • Een exclusieve test om je motivatie te meten en na te gaan of je klaar bent om je leven te veranderen en het gewenste gewicht te bereiken.

  • Video’s van volhardende patiënten, levensverhalen van patiënten die er met de nodige wilskracht in geslaagd zijn hun ideale gewicht te behalen en hun levensstijl grondig te veranderen onder leiding van PronoKal Group en hun arts.

Ben je al patiënt van PronoKal Group?

  • Dan krijg je via de app directe toegang tot de patiëntenclub, waar je jouw gewichtsverlies kunt volgen en de exclusieve inhoud voor patiënten kunt raadplegen.

Altijd en overal, PronoKal Group binnen handbereik. Download nu de nieuwe app!