Wij zijn experts

Overgewicht en obesitas zijn chronische ziektes en zijn als dusdanig erkend door de Wereldgezondheidsorganisatie (WGO). Ze komen vandaag de dag vaker voor omdat we vooral een zittend bestaan leiden en slechte voedingsgewoontes hebben. Het aantal personen met overgewicht en obesitas is zo hoog dat er sprake is van een epidemie op wereldschaal. Overgewicht en obesitas kunnen bovendien aanleiding geven tot andere aandoeningen, voornamelijk van de hart- en bloedvaten.Verhoging van de prevalentie van obesitas [BMI (kg/m2) > 30; verticale staven]; in de Verenigde Staten tussen 1969 en 1997 door een verhoogde inname van koolhydraten:

Verhoging van de prevalentie van obesitas

Net zoals bij andere aandoeningen is bij gewichtsverlies de rol van de arts uitermate belangrijk. Hij garandeert de veiligheid en de doeltreffendheid van de behandeling die aangepast moet zijn aan elke patiënt.

De PronoKal® Methode werd door de PronoKal Group® in 2004 gelanceerd in Spanje en is ontwikkeld om artsen en patiënten een doeltreffend antwoord te geven op dit probleem. Van bij de start was er sprake van een snelle en stabiele uitbreiding.

PronoKal Group® en de PronoKal® Methode zijn aanwezig in verschillende landen in Europa, Latijns-Amerika, Azië en Afrika en tellen al meer dan 450.000 behandelde patiënten. Bovendien stellen wereldwijd meer dan 4.000 voorschrijvende artsen, die specifiek opgeleid zijn in de Methode, vertrouwen in het programma.

Mapamundi que ilustra la expansión de PronoKal desde España al resto del mundo

Sinds haar oprichting hecht PronoKal® veel belang aan eigen onderzoek en de verspreiding van wetenschappelijke kennis. Verscheidene studies werden met succes gelanceerd om de doeltreffendheid en veiligheid van de Methode te bewijzen, de resultaten ervan werden gepresenteerd op internationale wetenschappelijke congressen.

Ik kan niet wachten om gewicht te verliezen!

Stuur ons uw gegevens en we nemen contact op om u door te verwijzen naar de dichtstbijzijnde voorschrijvende PronoKal® arts.