Werk in teamverband

Equipo médico

De basis van het succes van de PronoKal® Methode ligt in de aanpak in teamverband: tijdens heel het proces van gewichtsverlies kan de patiënt voortdurend rekenen op de steun en het advies van een team van voedingsdeskundigen, specialisten in lichaamsbeweging en experten in coaching (emotionele ondersteuning). Deze professionals vormen samen met de arts het multidisciplinair team van de PronoKal® Methode.


Met de PronoKal® Methode kan de patiënt steeds rekenen op begeleiding bij het nastreven van zijn doelstellingen.

Deze begeleiding door het team van voedingsdeskundigen, specialisten in lichaamsbeweging en experts in coaching is beschikbaar via de exclusieve site voor patiënten, een virtuele omgeving die 24 uur per dag toegangkelijk is en waar alle nodige hulp beschikbaar is om de methode comfortabel en aangenaam te kunnen volgen. Recepten, kooktips, artikels over motivatie, bewegingsoefeningen, direct contact met onze experts en met anderen die zich in dezelfde situatie bevinden en nog vele andere diensten.

  • De arts is de professional die de diagnose stelt, het doelgewicht bepaalt, het verloop plant van de behandeling en de veiligheid garandeert door op regelmatige basis de gezondheidstoestand van de patiënt te controleren.
  • Het team van voedingsdeskundigen ondersteunt en begeleidt de patiënt bij de toepassing van de methode, helpt bij de keuze en de bereiding van de PronoKal® producten en geeft antwoorden op eventuele voedingsgerelateerde vragen.
  • De specialisten in lichaamsbeweging helpen de patiënt bij het inbouwen van beweging in zijn dagelijkse activiteiten als onderdeel van een gezond leven en ze schrijven individuele oefeningen voor die binnen het bereik liggen van elke patiënt.
  • De professionals in coaching helpen de patiënt inzien dat hij in staat is zijn doel te behalen, ze stellen interne weerstanden vast, sporen mentale of emotionele remmingen op, helpen ze te verklaren en reiken oplossingen aan.

Equipos de apoyo al paciente: médico, nutricionistas, técnicos en actividad física y expertos en coaching

Ik kan niet wachten om gewicht te verliezen!

Stuur ons uw gegevens en we nemen contact op om u door te verwijzen naar de dichtstbijzijnde voorschrijvende PronoKal® arts.