BLOG PRONOKAL

PronoKal, de beste voeding voor doeltreffend gewichtsverlies

12 feb 2021

PronoKal biedt je een breed aanbod van maaltijden, afgestemd op jouw behoeften en smaak. Al onze voeding bevat ProteinDHA en is ontwikkeld om doeltreffend gewicht te verliezen en op lange termijn de resultaten te behouden.

ProteinDHA is een exclusieve én gepatenteerde formule met de juiste verhouding eiwitten van hoge biologische waarde en DHA. De juiste en correcte hoeveelheid eiwitten is nodig om een stabiele ketose te bereiken en te behouden.  Daarnaast zal je de spiermassa maximaal behouden waardoor het verloren gewicht hoofdzakelijk vet is.

DHA is een omega-3-vetzuur dat een positieve invloed heeft op hart en bloedvaten, voor een betere werking van de hersenen zorgt, maar dat ook een cruciale rol speelt in de genezing van vetweefselontsteking. Door deze ontsteking te verhelpen, breng je de hormonen weer in balans. Dit zorgt voor een beter verzadigingsgevoel. Het ontstekingsremmend effect zorgt ervoor dat de vetcellen minder snel in grootte toenemen waardoor het jojo-effect uitblijft.

Deze unieke formule is ontwikkeld door PronoKal en is enkel en alleen in de PnK maaltijden terug te vinden.

Bovendien kent ons assortiment geen grenzen. Zo is er kant-en-klare voeding, maar zijn er ook heel wat maaltijden die je zelf kan bereiden. Omeletten, soepen, drankjes, desserts, repen, chips … Ons uitgebreid assortiment biedt je verschillende texturen en smaken om tijdens je traject optimaal te genieten.

In dit blogartikel lees je hoe een dag met de maaltijden van PronoKal er juist uit kan zien.

Wil je een kijkje nemen in het gamma? Dat kan hier.

Twijfel je?

Wij bellen u!