BLOG PRONOKAL

5 kilogram verliezen in 5 weken: makkelijker dan je denkt!

12 jul 2020

Snoepen tijdens het thuiswerk, meer ijsjes, gezellig aperitieven, minder beweging… Tijdens de lockdown-periode zijn heel wat mensen een paar kilo bijgekomen. Corona-kilo’s worden ze wel eens genoemd.

Samen met PronoKal kan jij de strijd aangaan tegen deze ongewenste kilo’s. Onze nieuwste methode “PnKDefine” is speciaal ontworpen om 5 kilo te verliezen in slechts 5 weken. Onder begeleiding van een gespecialiseerde arts en diëtiste volg je een programma waarbij je je lichaamscompositie (verhouding tussen vet- en spiermassa) verbetert.

Je persoonlijke vooruitgang, gewicht, spiermassa en lichaamsvet worden gewogen op een intelligente weegschaal en automatisch bijgehouden via de PnKDefine follow-up app. Op de app krijg je ook een gepersonaliseerd trainingsschema om te werken aan een specifieke zone die jij wil verbeteren. Het programma is opgedeeld in 2 fases, met telkens een volledig pakket van maaltijden, supplementen en een cellulitis gel.

Eline verloor 6,1 kg op 5 weken en verlaagde haar vetpercentage met meer dan 7%.

“Ik ben zo trots op het resultaat. Het begin vond ik het moeilijkst, maar de snelle evolutie, meetbaar via de app en intelligente weegschaal werkt zeer motiverend!”

Veerle verloor 7 kg en heeft geen last meer van cellulitis.

“Ik was altijd al onzeker over mijn bovenbenen. Mijn lichaam is veel strakker en mijn cellulitis is haast helemaal verdwenen dankzij de gel die bij het pakket hoort!”

Wens je meer informatie over PnKDefine? Laat dan zeker je gegevens achter via het contactformulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Twijfel je?

Wij bellen u!